Website laten bouwen

Website laten bouwen

Als je een eigen bedrijf opstart, begint aan een nieuw project of van je hobby je werk maakt, wil je daar natuurlijk een beetje lawaai over maken. Mensen moeten weten wat je doet, waar ze je kunnen vinden, en hoe ze je kunnen bereiken. Dus waarom zou je geen website laten bouwen? Met een eigen website verhoog je je eigen zichtbaarheid op het internet, je maakt je portfolio of je vaardigheden overzichtelijk en het komt een stuk professioneler over dan alleen een pagina of account op sociale media. En moeilijk hoeft het niet te zijn.

Hou het simpel

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met programmeren en het in elkaar knutselen van een webpagina, en als je daar goed in bent komt dat uitstekend uit. Maar voor de mensen die geen ict-helden zijn, zijn er natuurlijk zat bedrijven en ondernemers die deze klus voor je kunnen aanvliegen. Afhankelijk van wat je wil bepaalt zo’n websitebouwer zijn of haar prijs, en je kunt het zelf zo gek maken als je wil. Zoek maar eens naar ‘website laten bouwen’ om te kijken wie dat allemaal voor je zou kunnen oppakken. Of misschien ken je wel iemand die het kan!

Laat je site het werk doen

Zodra je alles hebt geregeld om je website te laten bouwen kun je zelf gaan focussen op wat je van je website wil. De persoon die de website voor je bouwt zorgt voor de vormgeving en de structuur, maar het beeld en de tekst moet je zelf aanleveren. Als ondernemer of kunstenaar kan je website veel voor je doen, en daar moet je gebruik van maken. Zorg ervoor dat duidelijk is wie je bent, wat je doet en wat je voor een ander kunt betekenen. Presenteer je werk op verschillende manieren, en geef voorbeelden van eerdere samenwerken. En het allerbelangrijkste, zorg dat mensen je kunnen bereiken, op een laagdrempelige manier. Zo maak je van je website het perfecte visitekaartje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.