Dutch course in Rotterdam

Dutch course Rotterdam

Op zoek naar een Dutch course in Rotterdam? Misschien ben je geïnteresseerd om Nederlands te leren maar het kan ook zijn dat je het nodig bent voor je werk. Je kunt er lessen volgen via Zoom of Skype maar ook face-to-face lessen zijn mogelijk. Bij de online cursussen is het mogelijk om verschillende niveaus te volgen. Daarbij krijg je de ondersteuning van een docent maar werk je tegelijkertijd ook zelfstandig in het tempo die bij jou past. Een andere mogelijkheid is om een op maat gemaakt programma te volgen. Als je telkens tegen een bepaald struikelblok aanloopt is dit een goede mogelijkheid. Denk aan de Nederlandse grammatica, een sollicitatie oefenen of een presentatie voor het werk voorbereiden.

Dutch course op maat gemaakt

Voor diegenen die een niveau B2 of hoger hebben is het mogelijk om een individueel traject te volgen. Er wordt soms gebruik gemaakt van lessen waarbij meerdere mensen eenmalig kunnen aanschuiven. Het lesmateriaal wordt aangepast op de hulpvraag die er bij jou speelt. Verder kan er ook met materiaal die jij zelf tot beschikking hebt geoefend worden. Denk hierbij aan mails of rapporten van je werk. Dit materiaal wordt dan natuurlijk helemaal geanonimiseerd. Als je graag een cursus wilt volgen in een groep zijn hier ook verschillende mogelijkheden voor. Lees er hieronder meer over.

Kies de Dutch course die bij jou past

Eerst even kijken of de cursus iets voor je is? Dit kan tijden een van de trial lessen. Je ervaart dan welke leertechnieken er worden gebruikt om jou te helpen de taal beter te leren spreken en te begrijpen. De docent helpt je op zo’n manier dat je het geleerde kunt toepassen in het dagelijks leven. Als je denkt dat deze manier van lesgeven bij je past kun je een programma uitkiezen. De basiscursus is gericht op beginners. Daarbij krijg je 2 uur per week in de avond les. Je leert om op een laagdrempelige manier met anderen te communiceren. Dit helpt je om goed uit de voeten te kunnen in het dagelijks leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.